2015. december 24., csütörtök

Kellemes ünnepeket! :)

Egy külön kis poszttal is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy látogatjátok és néha napján olvassátok is a bejegyzéseimet!

Amikor februárban elindítottam a blogot, csak hirtelen fellángolás volt, nem gondoltam volna, hogy kitartóan fogom csinálni. Aztán jöttek a könyvek, az olvasások, valamint az értékelések kisebb nagyobb szünetekkel, és hála Istennek azért olvasóim is akadtak mindig.
Folyamatosan figyelem, hogy egy-egy véleményemet mennyien olvassák, illetve azt, hogy a blogot milyen gyakorisággal nyitják meg.

Jelenleg 755 megjelenítésnél jár a kis oldalam! A legnépszerűbb bejegyzésem továbbra is a Szürke ötven mozihoz, valamint könyvhöz kapcsolódik, de ezek mellett Lakatos Levente két könyvéről is szívesen olvastatok szép számban. Ezúton is nagyon köszönöm nektek ezt a statisztikát, hiszen amikor életre keltettem ezt a projektet, nem is álmodtam volna ilyen számokról! Köszönöm!!

Hatalmas köszönettel és annál nagyobb szeretettel kívánok minden kedves olvasómnak nagyon boldog, békés karácsonyt! ♥ Örüljetek az ünnepnek, egymásnak, szeressétek a másikat, meg egyetek sok bejglit, és persze olvassatok sokat! ;)

Fanni

U.i.: Remélem jó pár könyv lapul a karácsonyfa alatt nálatok. Nálam ez figyelget a fa alatt. Szóval nemsokára jövök!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése