2017. december 24., vasárnap

Boldog, könyves karácsonyt kívánok mindenkinek!

Ezekből lesz majd poszt 
Ismét eltelt egy év nagyjából.

Az év elején eléggé hanyagoltam a blogot, sajnos. De az utóbbi pár hónapban visszatértem, lendületesen osztom meg kicsiny olvasótáborommal az élményeimet egy-egy könyv, néhol film kapcsán. Mindez lassan már három éve, hiszen 2015 februárjában indítottam útjára ezt a kis projektet. Azóta elég sok minden történt, 13 ezer megjelenítés felett jár az oldal, rengeteg könyv megfordult a kezemben, és még sorolhatnám.

Remélem a Jézuska Nektek is hozott egy-két új könyvet, akár kívánságlistáról, akár meglepetésként. Nekem egyet hozott, meg még egyről tudok, amit hozni fog. De ki tudja, érhetnek még meglepetések is a következő két napban.

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy olvassátok a bejegyzéseimet! A megtekintések száma - legyen 5 darab vagy 11 ezer - nekem visszajelzés, így örömmel vágok bele egy-egy új posztba. Tudom, hogy sokszor hanyagoltam már a blogot, de ennek megvoltak az okai. Jelenleg azon vagyok, hogy rendszeresen tudjak beszámolni az új könyvekről, és úgy érzem nagyjából sikerül ezt tartani. Lesznek még posztok, erről tanúskodik ez a szép kis kupac, ami az olvasatlan könyveimet tartalmazza. Meg hát számoljuk hozzá azokat is, amik az esetleges "ujjrángások" könyvrendelések során keletkeznek... Ja és azokról sem felejtkezzek már el, amiket szeretnék újraolvasni, és nem szerepelt még poszt róla mert hát ebből is van elég. De hát így megy ez egy könyvmániásnál. ;)

A karácsonyfa díszítést, valamint a bejgli evést letudva töltsetek időt szeretteitekkel, aztán jöhet az olvasás, vagy egyéb kikapcsolódás!

Nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése