2024. június 30., vasárnap

(Rém)Álom nászút - könyvértékelés

Tavalyi nyaram nagy kedvence volt a Spanyol szerelmi átverés. Imádtam a könnyed, kedves kis romantikus történetet! Utána persze rengetegszer botlottam egy másik könyvbe. Elkerülni sem tudtam volna Christina (Hobbs és) Lauren (Billings) feltűnő, sárga borítós regényét. A fülszöveget látván gondoltam ez is hasonló történet lehet, és Elena Armas után nem zárkóztam el attól, hogy adok a páros munkásságának is egy esélyt.

Tavaly úgy alakult, hogy épp lecsaptam egy példányra másodkézből, majd rá két hétre szülinapomra is meglepett egy barátnőm vele. Ez csak egy plusz emlék a könyvhöz nekem. Miután beköszöntött a jó idő, és az ehavi terveim között szerepelt végre a Nem mézes hetek, gondoltam akkor ideje is nekilátnom. Bíztam abban, hogy hasonlóképp fogja megalapozni a nyári hónapjaimat, mint a tavalyi regény.

Két esküdt ellenség Hawaiin

Már a könyv tartalmának első mondata előre vetítette számomra, hogy itt bizony egy jó kis enemies to lovers sztori lesz kilátásban. Szeretem ezt a műfajt, főleg ha mindez egy könnyed, humoros köntösben van tálalva. Nos, ez is megvolt a képzeletbeli listámon, hiszen nem egyszer nevettem hangosan a két írónő stílusán. Rengeteg komikus helyzetbe került a főszereplő páros, na de ennyire ne szaladjunk előre.

2024. június 15., szombat

Te meddig jutsz a hajszában? - könyvértékelés

Off: Az idei évem nagyon jól alakult olvasás terén, illetve sikerült a blogra is egy adott rendszerességet beállítanom. Viszont most érzek egy töréspontot, és olvasási válságot. Remélem, nem tart sokáig, mert rengeteg könyv vár még rám. Szóval emiatt volt egy kis kiesés most.

Mivel a májusi tervezett olvasmányaimat elfogyasztottam sikeresen, gondoltam kitöltöm az időt egy BookTok könyvvel, ami ismét sokszor jött szembe velem. Igen, már megint felkapott könyv jön. Nagyon megfogott a szép borítója, illetve az a pár részlet, amit megosztottak a regényből. Gyorsan utána is néztem Diana Hunt-nak, és kellemes meglepetésként ért, hogy magyar a szerző. Többen is dicsérték az Őrületben című duológiáját, így kíváncsian vártam, hogy mit hoz ez a másik könyve!

A Prédák háza csodás borítója levett a lábamról, és mivel szeretem az iskolás sztorikat, így örömmel kezdtem bele az olvasásába. Egy friss megjelenésről van szó, hiszen március környékén került a boltok polcaira. Rengeteget vadásztam rá, végül ismét másodkézből sikerült hozzájutnom egy példányhoz.